Wat kunt u van coach Jacques Roumen verwachten

In de zorg ben ik een ‘buitenbeentje’. Ik ben opgegroeid in een ondernemersnest en heb een technische opleiding gevolgd in Wageningen. Het werken met en voor mensen vind ik leuk. In de afgelopen jaren heb ik trainingen en cursussen gevolgd om het coachingsvak in de vingers te krijgen. Vanuit mijn technische- en ondernemingsachtergrond ben ik als zorgverlener gericht op het effect. Ik hoop altijd lerend te blijven!

Wanneer uw vraag niet helemaal bij mij past, dan zoek ik met u naar een geschikte andere begeleid(st)er. Daar waar nodig huur ik vanuit Buitenkans een voor u mèèr passende begeleider freelance in. In de voorbije jaren heb ik een uitgebreid netwerk leren kennen van coaches en zorgverleners. Zo heb ik de basis kunnen leggen voor de Coöperatie van Ondernemers in de Kleinschalige Zorg Zeeland (CKZ). Daarin werk ik samen met een vijftigtal erkende collega-zorgondernemers in Zeeland. verder werk is samen met PD aanzet uit Spijkenisse bij het verzorgen van Jobcoaching.